dagens andra AHMAGAAAD

Det började som "reaction video for SHINee Lucifer", och slutade i något ännu mer hilariöst.
-eh'

japanska POJKAR

Iza har uppenbarligen stora problem med att bestämma kön när det kommer till japaner. Ack, stackars blinda flicka. Desperat har hon nu ett tag tjatat på att nästa lista tillägnad henne ska komma upp, så hon slipper skämma ut sig själv med sin ovisshet. Här kommer den då, för att reda ut och underlätta;
1. Miyavi
Miyavi, världens sexigaste och most talented guitarist. En pojke.
2. Takeru
mäyh<3 Jaa, vad ska man säga. Är också av det manliga könet.
3. Mayu
Gitarrist i Daizy Stripper. Clearly a boy.
4. Gackt
(Lite off track, såg just Moon Child med Gackt i huvudrollen, MIAOH. Kan inte avgöra om den var bra eller dålig, jag blir blind när det kommer till japaner, men jag njöt iaf..)
Även han pojke.
Så. Då hoppas vi att Iza blev aningen klokare. Eller nån annan som kämpat med det här i smyg. Listan hade kunnat göras lång, men vi börjar smått och utvecklar listan när behovet växer. Förhoppningsvis lättade dimman en aning...
-miuh.

AAAHMAGAAD

SHINee har släppt en teaser för en ny låt och jag dööör... :3
eh' , vadå? Jag? Tönt?
kanske lite...
-MRÄÄYR

friskare än igår.

Pratade med Iza tidigare idag om vad jag missat i skolan (har vart sjuk sen helgen) and uuh, I'm in troublee...
asså KSG<33
Jag ska kanske inte klaga, det har vart mindre stressigt än förra året (kan det berott på att jag, Iza och Lindis satt längst bak i klassen och gjorde ingenting i skolan....? Ack, slackerklubben..)
Har därför suttit hela dagen och letat info om prostitution till religionskunskapen, jag gissar på att det blir plugg hela helgen..
Yugatta!
-miaoh.

yosh..

Så,
fortfarande hemma sjuk, vilket leder till en massa övertid, vilket leder till slösurfande, vilket leder till konstiga youtubeklipp, vilket leder till detta:
Jag kan inte riktigt avgöra om jag är fascinerad, förskräckt eller brainwashed. Jag har hursomhelst kollat på video efter video av henne, lika stirrandes i kameran varje gång.
Yosh..
Kom så småningom in på en.. förklaring.. sort of..
Hursomhaver. Jag har inte så mycket för mig (as you can see), jag växlar lite mellan Last Friends, att frysa och att hosta upp lungorna.
-miuh.

Last Friends

Sitter hemma och fryser, tröstäter nutella och tittar på Last Friends. Den handlar om en tjej, Ruka, som är kär i en annan tjej, Michiru, som är i ett förhållande med en kille, Sosuke, som misshandlar och stalkar henne. I samma hus som Ruka bor Takeru, som har nånsorts dark past, även där våld involverat. Två till, aningen anonymare bor i samma hus, Eri & Ogura.
Dvs, serien handlar om ett kollektiv med trasiga människor och en massa dramatiska saker händer.
I like.

-miuh.


prezel´<33

status: sjuk isabelle sitter illamående i bil med en ful kusin bredvid sig.

medan jag låg i "eeuw, världens sunkigaste vandrarhem" enligt top notch-michelle, och led, dansade hon sönder sina fötter på vår kära morbrors bröllop. vi har hursomhelst bestämt oss för att flytta till Skurup och leva lyckliga i alla våra dar, och bli tjocka på wienerbröd. Michelle ska bara öva upp sin skånska så hon kan smälta in bättre..
*awkward turtle..*
 
iaf, michelle har utmanat mig, nu ska jag blogga varje dag tills december, så bjuder hon på fika. Lockande, i dessa pengaskrala tider på alla inkomster går till Tyskland/Filmfestivalen/Japan-sparkontot..

<3


i jakten på exemempel till nästa lista tillägnad Iza, snubblar jag över sånthär onödigt istället. VILL HAA!!

RSS 2.0