en hinna av töcken

Jag är så innerligt, innerligt trött.

"selitä sille että meillä on täällä pukki myytävänä"

Seriöst.
Nu håller jag på att svimma pga veckans (pga filmfestivalen) sömnbrist, så jag tar allt i korta drag.
Såg just Rare Exports, den var galet grym, vi satt och skrattade 10 min efter filmen..
Det bästa var typ alla dessa finska män, bittra, aggressiva, mumlandes för sig själva och med grova fördomar och misstankar mot ryssar. Det näst bästa var att det i slutet står något i stil med att jultomten originellt kommer från Finland. Jag dör så klockrent.
Jag ser inte rakt längre, så godnatt.



sexual healing, baby, is good for me

Iza sitter mittemot och pluggar.
Icco ska se I saw the Devil vid 10,
hon fördriver tiden här sålänge, med mjölksulkigt te.

"Ett bildäck vaknar till liv och blir till passionsdriven seriemördare"

Nu drar jag iväg och ska se Rubber.
Nice.

eh'

Jag har verkligen inget att skriva, men eftersom jag lovat michelle tänkte jag förpesta internet ändå.
Off I go, tänkte måla mina naglar
FÖR ATT JAG VET ATT ALLA BRYR SIG.

iriskväll, igen

Mihihii, nu ska jag springa över till Jenny och titta på Iris med henne och Julia,
trots att jag är övertrött.
Men det får gå ändå, yoshaaaa


-This is England, this is England and this is England.

Rapporten, som varit den direkta orsaken till bloggtorkan, är klarskriven, inlämnad och över. Den som nämner försurning inom den närmaste tiden ska passa sig jävligt noga.
Håller på att spy av den tunga huvudvärk som just slog mig.
Annars är jag helt frälst och totalt tillfredsställd, eller någon liknande bra känsla, efter dagens This is England-tema,
Jag och Emma drog hem till henne och kollade på den gamla filmen, därefter fortsatte vi mot Saga och filmfestivalens This is England 86'. Att beskriva känslor i ord har aldrig vart min starka sida, men jag mår så otroligt bra för tillfället. Eftersom det var en Face2Face-visning fick vi även lyssna på vad Shane Meadows och två av skådespelarna (samt en fjärde, som vi inte riktigt förstod vem han var..) hade att säga.
Jag är helt enkelt lycklig.

gaah

panikångeststressrädsla
Biljetterna till filmfestivalen tar slut en efter en och den där emma ringer inte!!

.


-You just fucked with the wrong Mexican.

Machete visas en gång om dagen i Heron city i hela Stockholm.
Varför??
On top of that var det en nästan tom biosalong, hade inte filmen premiär nyss?
Jag kan se vad det är folk inte tycker är vettigt i den, har man växt upp i tron om att The Proposal är en bra film så har man... Jag kan inget annat än älska Machete, jag satt och log i princip genom hela filmen.
Jag undrar ifall Rodriguez tänker sig själv som seriously hardcore när han gör filmerna? Frågan är ifall det bara skulle göra allt mycket bättre...?

-you killed the other boxing man

Sputnikälskling är slut och jag ska börja läsa Strindbergs Röda Rummet.
Izas och Iccos MVG-pakt håller.
Jag och Essi ska antagligen se Machete imorn. NICE.
Jag ska skriva rapporter, finskauppgifter och franskaläxor i helgen.
Katja dissade mig och yogan i veckan.
Där har ni delarna av mitt liv jag kan komma på i 5 meningar, jag ska nog dra mig vidare och sova nu,
Buenas noches, Butch

trötthet

Jag är så oändligt trött.

sputnikälskling

Iza ångestar över sin rapport hon ska skriva.
Själv har jag gömt min rapport långt bak i huvudet och väljer att förundras över Haruki Murakamis konst att skriva. Jag föredrar det så.

måndag

Alma är tillbaka i Sverige nu och jag träffade henne tidigare idag.
Har saknat henne mer än jag trodde.

voldemort loves Berlin

Det känns som om jag gått in i en cementvägg och taket rasat över mig. I Berlin märkte vi inte av sömnbristen överhuvudtaget, möjligtvis sista kvällen, men det fixade man med en RedBull. Väl tillbaka i Sverige har jag knappt kunnat hålla ögonen öppna. Träffade Iza och Assar igår, Iza försökte pigga upp mig i form av en sockerchock. Det hjälpte ett tag då jag faktiskt kunde föra en vanlig konversation, men la sig efter en stund. Nu har jag sovit i x antal (obehagligt många) timmar men känner fortfarande samma sinnesslöhet.
Om man spolar tillbaka tiden några dagar då, jag tänker inte börja på någon novell här, är alldeles för seg för det, men Berlin var nice. Det mest ångestfyllda var att komma tillbaka till Sverige, då Sverige inte på långa vägar är lika nice. Jag märker av mer och mer hur jag inte tycker om det här landet, höjdpunkterna i mitt liv är då jag kommer härifrån. Sidospår, tillbaka till Berlin. Det hela började med att vi hade glömt kolla upp vilken gata hostelet låg på. Dagens fail resulterade i att vi släpade runt resväskorna (efter att försökt rådfråga tyska taxichaufförer som inte hade engelska som sitt starkaste språk, i motsats till att vi inte har tyska som vårt starkaste språk) och slutligen satte oss en bit ifrån muren. Senare visade det sig att där vi satt var ca 5 minuters gångväg från hostelet, ifall man hade haft koll på det.
Efter varje mening läser jag om den 5 gånger för att se if it makes sense, ursäkta ifall jag villar bort mig på konstiga ordföljder eller oförståeliga förklaringar.
Men för min egen orks skull tänker jag nu fatta mig extremt kort. Allt i Berlin, då menar jag allt, är så billigt att jag nu har lite över 100 euro kvar, jag hade räknat med att behöva sjunga ihop pengar på gatorna eller nåt, sälja mig i sällskap av de tyska prostituerade.
Vi levde på turkisk och asiatisk snabbmat, som var lika god som billig. Värt.
Barerna var jättemysiga, bäst var en called Süß war gestern, där Essi extremfailade på fotbollsspel. Kan hända att jag också misslyckades en aning. Nåja, vi underhöll de stackare som spelade med oss.
Vi klubbade inte så överdrivet mycket som man enligt normen ska göra i Berlin, den vi gick på var Cookies. And that's it. Vi vande väl oss vid att leva så billigt som vi gjorde, och när det krävdes hela 8 euro (hrm..) i inträde tänkte vi till en extra gång. Cookies var väl helt ok, musiken var inte.. bra. När det vid 4 började fyllas av desperata boys looking for blowjobs drog vi vidare till Zapata, där Essis blivande man jobbade som bartender, och chillade där, med gratis öl och mackor (det lönar sig att bli bästis med bartenders). Nämnde jag att det där med gratis passade oss rätt fint?
Den där second hand-shoppingen som ryktas vara bäst i världen såg vi inget av. Och vi letade ändå med ljus och lykta. Det bör dock nämnas att vi antagligen led av en förbannelse, då vi för det mesta inte hittade bra ställen eller dit vi skulle, vilket resulterade i att vi kom dit vi inte skulle. Dock var dit vi inte skulle automatiskt dåligt, men förvirrande. Eller nåt.
Vi delade rum med en ryska (som bekräftade det ryska ordet jag kan, radoga), en tysk som jobbade i Sydafrika och nyss hade gjort slut med sin pojkvän, så vi drog ut med henne och drack bort hennes sorger. Dvs vi gjorde, själv var hon nykterist. Vi bodde också ett tag med 3 amerikanska woo girls, ack så jag hade velat gå ut med dem, det blev dock aldrig så, trots att det föreslogs och planerades lite halvt.
Hursomhaver, jag utlovade att dra allt i korthet, ett löfte jag inte höll, så nu kommer vi till det abrupta slutet.
Jag funderar på att lägga mig, vakna mitt i natten och sova på måndag i skolan. Alternativt fixa dygnsrytmen.

RSS 2.0