sömnbrist

WAAAAAH, imorn åker jag :DD
Jenny och Iza (via telefon) har så snällt, så snällt hjälpt mig packa=hjärtlöst kritiserat hur lite jag tar med mig och hur sent jag packar.. Jenny drog nyss, här sitter jag ensam kvar och kan inte riktigt sova, för om.. typ 13 timmar drar jag härifrån till Vietnam!
I väntan på sömn underhåller ja mig med Key från SHINee<3

2 dagar kvar..

Dagens plan var att läsa en massa inför franskaprovet imorn och skriva klart alla finskauppgifter. Hittills har jag.. klickat runt bland bloggar om utbytesstudenter i Japan och lyssnat på the usual crap (SHINEE<333). Och klockan är sex.. Dock har jag faktiskt tvättat, helt hopplös är jag inte! Hrm...
Jag har nog aldrig varit så skoltrött eller trött på min vardag som nu, jag vill härifrån (japanjapanjapan)..
Nåja, innan jag målar upp ett emoscenario drar jag vidare, IAMX- samt BMTH-affischen håller på att trilla ner...
haha, vad är grejen med att alla gacktlåtar är översatta till finska på youtube..?

fightfightfight just for you (icco taggar på att hitta Golf Mike skivor i Thailand..)

Någonting säger mig att jag borde städa mitt rum, yrade just runt i en kvart och letade efter mailadressen till min finskalärare, så jag äntligen kan skicka iväg lite av alla läxor jag gjort. Nu har jag bara en novellanalys kvar!
3 dagar kvar tills jag åker till Vietnam!! Oh happy days~, glädjen är förblindande. Sitter och planerar så smått vad man bör packa med sig, förutom två böcker har jag inte kommit så mycket längre.. Nåja, så småningom, tålamod tålamod.
Klockan börjar närma sig 7 och jag har redan svårt att hålla upp ögonen ordentligt. Snart måste jag seriöst ta tag i den här tröttheten. Jag ber till högre makter om att typ.. vietnamesisk och thailändsk luft råder bot på det.

breathe in, breathe out

Nu känner jag att Iza har lite för lite Korea i sin vardag, och i min kamp om att, hrm, inviga henne i asiathetsen så vi kan ha crazy fangirlsessions, tänker jag nu posta ett inlägg dedikerat henne.
Eftersom jag haft låten i huvudet ett bra tag nu, tänker jag låta andra få den i huvudet, evil as I am. You know you love me.
Sen Iza, ifall du mot all förmodan sitter och läser för tillfället, så kan du ringa mig. För jag börjar bli rastlös.

iccos snöskor håller inte

Jag tror jag aldrig haft så kul åt mig själv som tidigare idag;
Iza skickar iväg mig på äventyr (eftersom jag är hennes lilla bitch anpassar jag mig snällt, springer hennes ärenden och lämnar hennes filmer på biblioteket. När jag har lust.) och jag trampar glatt iväg mot biblioteket. Vägen är lång, kall och aningen igensnöad. Redan under resans start halkar jag men ställer mig upp och försäkrar mig om att ingen såg. Med nytt mod fortsätter jag framåt tills jag kommer till de igensnöade trapporna precis bredvid mitt mål. Dessa är då så igensnöade att de snarare är en rutchbana.
En kille går framför mig, klänger fast sig vid (uh.. det man håller i som är vid trappor) och hasar sakta, saakta ner för trappan. Vilken tönt, tänker jag och ökar takten då jag ska ner för trapporna.
Detta kunde gått bra, vilket det naturligtvis inte gjorde. Jag lyckas mot all förmodan ta mig ner till de sista trappstegen, där jag då faller ihop i en liten hjälplös hög. Min kropp agerar snabbare än mig och jag kastar mig upp med vad jag tror är stoltheten i behåll. Men icke, jag kommer på mig själv och hur detta måste sett ut och och börjar asgarva åt mig själv (i princip vemsomhelst kan intyga om att jag inte skrattar tyst heller). Den stackars pojken framför mig (jag kunde svurit på att jag kom åt hans hälar eller nåt när jag vurpar) vänder sig förskräckt om, som för att försäkra att det inte var hans själ jag var ute efter, och skyndar sedan vidare. Kvar står jag, lutandes mot ett träd, kippandes efter luft. Ensam.

shnee

Ute snöar det som om världen strax går under,
jag vaknade i princip nyss, smällde just i mig en liter juice, fett gott men för mycket.
Då rullar jag väl nu, mot skiuulan och annat kul.

RSS 2.0