hasta la vista babies

Nu har jag stressat runt hela morgonen och fixat diverse småsaker (dvs allt förutom att växla pengar) inför Berlin. Planen för ikväll är att först dra hem till Essi och packa hennes saker (min väska väger redan alldeles för mycket..), därefter vidare till Skavsta där vi spenderar tiden fram till 06.00nånting imorn, då planet till Berlin lyfter!
Jag hinner egentligen inte sitta här och blogga, så tack för mig fram till lördag,
Bis Samstag!

totalförvirring

Sitter och kollar på The Departed och är ärligt talat helt förvirrad. Jag har aldrig kunnat skilja på Damon och Dicaprio.. De ser helt likadana ut! Det blir inte bättre av att jag missade början. Men jag försöker lista ut den ändå, trots att jag borde fixa en massa till imorn, då vi drar till Tyskland :D

stockholms filmfestival

Satt nyss hos Jenny och kollade på Iris med henne och Julia.
Lee Byung Hun som spelar i Iris spelar också i I Saw the Devil som visas på filmfestivalen. Jag börjar på grova problem med att välja vilka filmer jag ska satsa på på årets festival...............
I saw the Devil är på prioriteringslistan..

torsdag

Jag gillar att till och med när man går och växlar pengar tipsar folk en om vilka klubbar man ska gå till i Berlin! Nu har jag alltså fått pengaväxlingen överstökat, bara 15 saker kvar att fixa.
Jenny bör komma om typ en halvtimme för att hjälpa till med hårfärgningen, tack gode gud, ångestvågorna sköljer nu över mig regelbundet varje gång jag ser mitt hår...

godnatt

5 dagar kvar till Berlin!
Jag ångrar mig angående hårbeskrivningen (efter noga studerande i spegel på Indiska tidigare idag). Jag har fortfarande den där 5 cm:s utväxten, men topparna är slitet orange och resten är aprikos/lax-rosa.
Ocharmigare än det låter.
Före japanskan imorn ska jag släpa med Jenny till affären och köpa blondering. Min hårfärg ger mig ångest.

mräyr

6 dagar till Berlin.
Jag och Jenny kom till slut fram till en skola i Japan, ARC Academy, nu återstår bara alla andra femhundrasjuttioåtta saker att kolla upp. Typ boende. Typ hjälp.
Annars är mitt hår vedervärdigt och motbjudande, 5 cm utväxt och laxrosa toppar. Jag dör, skakar av obehag och tänker lägga ner pengar jag inte har på färg. För det är värt.
Binbo Danshi nästa!

fml

Sad face, jag hör min bror sitta på nedrevåningen och titta på min Kill Bill, medan jag sitter fast i mitt rum med ett ton franska att plugga. Livet leker och jag vill ha wok.


(Apropå alla dessa bilder som blev tagna igår, för att de ska komma upp på bloggen måste man gå igenom en massa tidskrävande arbete, bland annat för att endast få igång datan, så nej tack for now. Plus att efter, hrm, låt oss kalla det en viss tidpunkt på dygnet och nöja oss med det, efter det avsäger jag mig ansvaret för kvalitén på bilderna.
Men gårdagen var  trevlig och så, kom hem rätt sent, bussarna slutar gå vid ett eller två, så jag fick gå hem. Jag var ett tag helt övertygad om att en dementor svävade runt en bit ifrån mig.....Det var inte en mysig tanke. )

lördag

Så, har just duschat och ska snart börja dra mig till jobbet. Ikväll ska jag för en gång skull (believe it or not) inte plugga franska, jag ska till Janiina som fyller år och har maskerad. Min panda-outfit är lovely, ni skulle bara se (det kanske ni gör imorn, då kameran äntligen är lagad och den följer med till festen). Slog just in presenten, provisoriskt med gult tejp (heter det målartejp? det gör det på finska..), förhoppningsvis har Vera vanligt tejp. Paketeringen är minst sagt charmig för tillfället!

trött

Jag är trött på allt. Jag är trött på människor. Jag är trött på mitt liv. Främst av allt är jag trött på mig själv.
Förlåt, jag går och sprider negativitet nån annanstans..

izas listor, vol. 2

Det ryktas om att Iza börjar bli i behov av en fortsättning på listan över japanska pojkar(för den som missat ingår dessa listor i projekt inviga-iza-i-iccos-asienobsession, avsnitt mellantingen).
Så här kommer fortsättningen;
1. Jyou
Sångare i Exist Trace.
2.Omi
Gitarrist i Exist Trace.
3. Mally
Trummis i Exist Trace.
Mhm. Alla är medlemmar i Exist Trace.
Och här kommer haken....
Alla är tjejer.
Jag ser framför mig hur confused Iza är nu.
I'm evul.... mwahahahh

die utväxt, die

11 dagar kvar till Berlin..
Min utväxt börjar störa mig, den börjar närma sig en halv dm. Jag tänkte inte på det tills någon, vilkenondvarelsedetnuvar, påpekade det, nu sticker det mig i ögonen varje gång jag ser mig själv..  Frågan är ifall jag har råd med färg; svar nej.
Nej, nu ska jag ut i kylan, ut i mörkret och famla mig fram till pendelstationen.

godnatt

12 dagar kvar till Berlin...
Essi ringde ett tag sen, vi måste köpa nåt till Janiina, som fyller år, som vi ska till på lördag. Förhoppningsvis är kameran lagad tills dess! Har inte hört av dem alls, så jag vet inte ens om kameran kommer med till Berlin.. sadface. Annars få det bli som Paris, med turistkameran<33
Tillbaka till lördag, uppenbarligen är hela saken nån maskeradliknande grej med ett oförklarligt tema (jag är så borta att jag skrev schema, hahahahaah, vad är fel på mig...?) Jag ska rädda min nivå och mitt rykte genom att sluta skrivandet för ikväll, adios!

13 dagar

Nedräkning till Berlin: 13 dagar
Dagarna går seegt, jag orkar inte med mer skola och jag vill härifrån. (läs Berlin.)
Har hursomhelst fått tips av Albin och Christel om vart i Berlin jag bör bege mig, ska också börja kolla runt lite noggrannare med Essi om vad som finns i staden.
Sidetrack; har suttit och hickat ett bra tag nu...
Näej, nu ska jag vandra vidare och göra vettiga saker..

soundtracket till 90210 spelas i mitt huvud

Jag har det korkskruvigaste håret jag någonsin haft. Seriöst, jag visste inte att mitt hår kunde bli så lockigt.. Sorgligt nog kommer det antagligen försvinna inatt när jag sover på det..
Annars har jag inget liv, pratar med Iza i telefon och lyssnar på hennes intressanta dag. Kameran är fortfarande på lagning och det ilar i mina naglar när jag skriver. Det ilar i mina naglar när jag inte har nagellack, är det normalt..........?
(anledningen till detta är, för att göra en lång historia kort, att iza tycker att jag har samma frisyr som Andrea i Beverly Hills...........)

mhm..

Bowie är uppenbarligen med i The Prestige?! AKIRA SHOCKU

Eh', jag har ju sett The Prestige och allt, hur kan jag missat en sån viktig del...?
Hursomhaver, nedräkningen till Berlin ligger på 2 veckor och 1 dag...

miuh.

Ska snart springa iväg till bussen och träffa Essi,
vår gasspis funkar inte, gasen är slut, så jag har inte ätit nåt vettigt på hela dagen.
Nu måste jag rusa, ursäkta det fullkomligt osammanhängande, ovettiga inlägget....

yosh.

Ångest, att hitta språkskola i Japan är en utmaning, med den hav av skolor man kan välja mellan. jag satt till kl. sent igår med Jenny och försökte ploga igenom nåt, det gick. sådär. Nu ska jag koncentrera mig på att få mig och Iza att överleva mentorstiden vi har nu. Det går också.. sådär.
Over and out.

godnatt

Ett lömskt sockersug har förföljt mig sen ett bra tag nu.
Imorn ska jag, Iza & Magda baka cupcakes.
Me so happy.

oui

ahahahah, jag har hittat världens bästa ord;
je-m'en-foutiste. (um, svensk översättning skulle vara som "jag bryr mig inte", fast en person. dvs "en person som inte bryr sig".. hursomhaver ordet funkar bara på franska, svenska är fattigt... oh I said it, mattias)

you know that it would be untrue


miuh.

Jag är så vidrigt sugen på glass att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till...


fortfarande sjuk..

Snart kommer jag in på tredje veckan av att vara sjuk, ärligt talat börjar jag betvivla att jag någonsin blir frisk igen... Förhoppningsvis vågar Essi träffa mig idag, trots risken att jag smittar, så jag kan passa på att berätta om hostelincidenten (jag har tappat bort bekräftelsen på bokning..............). Nåja, man kan väl antagligen maila dem.. Nu ska jag dra mig vidare och äta lunch.

.


boende i tyskland?

Jag börjar så småningom drabbas av panik. Jag och Essi ska till Tyskland på höstlovet, men jag kan inte hitta bekräftelsen på hostelbokningen!! Har stressbläddrat igenom alla dessa hundratals mail i inkorgen jag aldrig rensar OCH borttagna mail, men den finns ingenstans... GAAAH, ångest.
Jag har iaf bekräftelse på flygbiljetterna så TILL Tyskland kommer vi hursomhelst, haha...
från Wir Kinder vom Banhof Zoo <3

sista skoldagen på 5 dagar

Det var ett bra tag sen jag känt mig så körd i huvudet som jag gör nu.... -.-'
Nåja, nu är jag ledig resten av veckan så lättnaden sprider sig ändå. Olyckligtvis tar skolan det här med studiedagar som något man på blodigt allvar ska dedikera åt just studier, vilket var nåt nytt...
Fast japanskan börjar igen imorgon, så jag mår så bra, så bra trots allt.
Over and out, nu ska jag plugga vidare lite till...

kameran,

Seriöst, min kamera har börjat krångla again, återigen är det fokuset som inte vill lyda.
Vårt förhållande börjar övergå till ett hatiskt...

måndag

Mhm, min händelserika dag gick till ungefär såhär:
Jag har suttit i skolan.
Jag har suttit i skolan.
Jag har köpt grönt te på flaska<333333
Jag har suttit ännu lite till i skolan, tills 4.
Efter 4 har jag pluggat vidare med Iza och Magda.
Och det var i princip det.
Min Murakami-bok börjar ta slut :/ Men jag ska snylta på Jenny, misstänker att hon har en som jag inte hunnit läsa än...

hos frisören

Jag drömmer alltid jättekonstigt när jag är sjuk, vilket börjar visa sig i mina drömmar nu:
Inatt drömde jag att jag behövde klippa håret (vilket jag faktiskt behöver..) och gick därför till en frisör. Frisörsalongen låg i en mörk, fuktig källare och hon som skulle klippa mitt hår var ny och otroligt otrevlig. Hon ägnade en massa tid åt att peta igenom mitt hår (som var jättetunt och lila i drömmen). Jag föreslog att hon skulle klippa upp det, men hon tittade jättesnett på mig och sa sen förnämat, att de inte alls skulle klippas upp, håret var bortom räddning. Istället tog hon en rakhyvel och började självsäkert raka bort allt hår längst fram. Jag fick panik men hon sa lika överlägset igen att det här var det enda man kunde göra. Hon fortsatte alltså tills allt hår var borta och krävde sen att jag skulle betala. Jag vaknade lika panikslagen och förtvivlad som i drömmen..
Till min tröst sitter allt hår fortfarande där det ska sitta, frågan är bara om jag vågar klippa hos frisör längre eller om jag gör det själv. Jag får väl ta drömmen som ett tecken.....

<3


BMTH

Bring Me The Horizon kommer till Sverige igen den 27 januari,
och jag har inga pengar D':

Jag får väl sitta och minnas den förra konserten.................................
miuh.

wagamama

So,
Jag gav mig ut på äventyr för första gången på en vecka, till skolan...
Bad idea, jag vet inte om jag tidigare sagt detta, men jag har varit sjuk i allt förutom feber den föregående veckan och yes, jag känner hur febern börjar komma nu...
Så nu ska jag avnjuta min helg och plugga allt möjligt genom en feberdimma SAMT leta språkskolor i Japan.
Det sistnämnda ser jag otroligt nog mycket mer fram emot..
OCH..............

WAGAMAMA KOMMER TILL SVERIGE!!!
En asiatisk snabbmatskedja som finns lite här och där i världen, snart i Sverige också. WIIH, happydance.
miiih

RSS 2.0