igårkväll

Det var inte många sidor matte som räknades idag. Inte en enda, om vi ska vara helt ärliga.
Jag känner mig helt schizad (och aningen lullig) pga gårdagen. Jenny ringde mig igår 10 minuter före hon ska gå och bjuder med mig på fest hos Erika. Där sitter jag, i sunkoutfit och med smutsigt hår och tittar på den jävla matteboken. Lite stress och tio min senare överger jag boken och vi drar oss ditåt.
Här kommer då anledningen till min personlighetsklyvning; majoriteten kallar mig för Icco. I princip alla, förutom släkt och just Jenny. Bara för att jag är med Jenny presenterar jag mig som Isabelle..
Hahahah, jag vet egentligen inte vart jag vill komma med denhär historien, trots att jag sov typ 4 timmar efter jag kommit hem funkar inte tankegångarna precis som de ska. Jag tror poängen var att det var länge sen jag hette Isabelle för en hel grupp människor..
Iaf, det var trevligt och jag hade en mysig natt..
bara för att jag återupptäckt charmen med ubuntus webcam blir det en massa egobilder

hårproblem och annat irrelevant

-trött
Någon har seriöst stoppat mitt huvud med cement. That bastard.
Börjar tagga till matteprovet på måndag, har pluggat de nada. Annars flyter livet på. Jag ska hjälpa Magda på jobbet imorn, funderar på att överge henne bara för att se henne lida. Så ond är jag dock inte, jag kommer lydigt vakna imorn och hoppas på att huvudet känns lättare.
Mitt hår börjar bli i akut behov av räddning.. Det trasslar nuförtiden till sig till den grad att kråkbofaktorn är hög, trots all inpackning, balsam, leave-in och sånt fint man snor ur andras badrumsskåp (fattig-versionen, då alla pengar jag tjänar och får fortfarande går till Japan fonden) <-- apropå Japan är det typ 5 månader kvar!! Trots att vi inte har ett datum än, men det borde bli nån gång i juni~!
Jag tror jag ger upp ikväll och lägger mig. Kl. 8 fredagkväll är OK. Coolt dessutom. Hrm.

icco tidigare idag, gömd långt ner i matsalens mörka rum för att plugga.

bakdag

Jag och Iza bakar för fullt och äter desto mindre (insert sadface)
Vinden torterar mitt hår till den grad att jag ser ut som Taemin i Ring Ding Dong-videon (insert googlad bild)
Och jag är egentligen fett stressad eftersom bussen går om lite under 10 min.

gårdagens äventyr

Mina ben och höfter är så stela att jag knappt kommit ur sängen en. Innan folk dömer kan ni visa nåd och ta hänsyn till att jag inte tränat på ca 2 månader, två timmar moder dans igår var inte nådigt..
Hursomhaver, jag lämnade in kameran igår (kan det ha varit tionde gången jag satte min fot hos Nikon?) och vår allas favoritförsäljare tog emot mig och Iza, aningen gladare än förra gången, men ändå. Favoritförsäljaren försökte lura oss att garantin inte funkade, men vi hade huvudet på skaft och såg igenom hans onda plan! Det gick inte riktigt till så, poängen var att uppenbarligen har man garanti ett halvår efter lagning, tröst är då att jag klarar mig ifall kameran håller på som den gör en gång i halvåret (eller håller sig frisk, just saying..)
Iaf, härmed lovarjag att börja fota mer och dela med mig av via iccachu när kameran kommer tillbaka.

Tills dess får vi nöja oss med allt vackert man kan hitta på google.

teen top's clap

Jag och min enda kära asienkompis Jenny diskuterade någon dag sen TEEN TOP, som nyligen debuterat och finnes lite överallt där Icco hänger på internet.
Iza har inte fått asiatkunskap på länge, jag jobbar på en lista för tillfället, men som substitut kommer här en underhållande musikvideo, som fortsätter på samma tema som SHINee's Ring Ding Dong (som pga koreaners oförmåga att uttala R blir lingdingdong)
Mihi, då koreaner fortfarande inte kan uttala R, blir det istället för Clap Crap/Crab.......
funneeh.
Nu ska jag återgå till NO, då Iza sänder ut elak energi för att jag underhåller mig på youtube istället..

japanskakursen........

So,
önskar att jag kunde skriva att jag flitigt sitter och skriver på min NO-uppsats but no, jag bläddrar mellan bloggar om utbytesstudenter i Japan.
Bea kan vara vänlig och ta ansvar för detta.
Skulle egentligen lämnat in min älskade kamera till Nikon, men nej, tidspessimisterna Iza och Magda hindrade mig. Istället satt vi på fik och pluggade, så jag är aningen mer påläst, aningen mindre kameralagad (hrm, om det ens är ett ord.. You get the point) Den får lämnas in imorn istället, då jag KRÄVER en fungerande kamera för en gångs skull. Annars kommer hot, våld och blod med i bilden. Jag har tillochmed tappat räkning på hur många gånger jag satt min fot i den byggnaden, bastards..
Nåja, ARC svarade för någon dag sen och meddelade att tiderna för sommarens kurser kommer inte förrän MARS (jag är helt övertygad om att de sa januari förra gången..) så vi kan varken boka flyg eller boende, inte kurs heller för den delen. Det är sorgligt att inte ens ha ett datum att räkna ner till D: Ingen ska dock frukta något, jag tar mig till Japan på ett eller annat sätt. (mahah, inte för att ni fruktar, men jag gör definitivt det..)

hello baby

Aaah, jag dör, Yoogeun i Hello Baby (reality show där SHINee tar hand om en bebis, eller 4-årig pojke (3, västerländskt räknat), och lyckas stundtals sådär, stundtals lite bättre.. hrm) har börjat prata en massa, girl I die. Till och med Iza älskar programmet! (vad hon än påstår, så sitter hon alltid där längst bak i klassen och delar hörlurar med mig samt följer Hello Baby med glädje!)
Apropå Iza, that bastard hindrade min planerade skolk idag, så jag och Emma tog oss modigt an en diskussion om On the road som ingen av oss avslutat än.. Vadå slacker? Jag ska skärpa mig.. Snart. Efter ett avsnitt till av Hello Baby.............

otoke..?

Dagens plan var att skriva klart en uppsats om genmanipulering. Verkligheten ser ut som så att jag mestadels suttit och tittat på SHINeeHello Baby... Det blev ju så mycket mer underhållande så... Otokee...?


lördagkväll

Här ekar det tomt sen en månad tillbaka. Allting har, även detta, en bra förklaring, den här gången lyder den såhär; Icco har spenderat 3 veckor i Vietnam och Thailand och efter det inte kommit igång med bloggandet igen.
För den som undrar var dessa tre veckor de bästa på länge, min Sverigeklaustrofobi växer.
Det har även slagit mig att en blogg utan bilder rent ut sagt är förjävligt tråkig, jag känner mig själv mycket träffad. Problemen med kameran återstår trots att jag nu lämnat in den fler gånger än vad jag kan räkna på en hand. Hur allt ska lösas återstår att se, tills vidare får man stå ut med bilder på googlade asiater eller nåt (jag gör inte så mycket mer nuförtiden, än att just googla asiater. Samt plugga en aning.)
Sen var det inte så mycket mer. Min dygnsrytm är fortfarande körd, så jag vaknar vid 6 på morgonen och somnar 8 på kvällen. Varför jag inte sover nu är för att jag ätit för mycket och ligger här i min ensamhet och vrider mig i kramper.
Allt har som sagt sin förklaring.

RSS 2.0